Bästa gay barerna i Stockholm

Är du sugen på att gå ut och festa i helgen? Kanske vill du få ett ragg eller två eller varför inte lite hångel? Stockholm erbjuder mängder med riktigt bra gayklubbar som riktar sig till alla olika typer av HBTQ-människor. Vi har skapat listan som vägleder dig precis till rätt ställen!

Nobelberget

Varje helg kan du festa loss på Venus på Nobelberget. Här samlas människor från hela Stockholm för att njuta av musiken, sällskapet och de goda drinkarna. Klubben hittar du i Sickla och kommunikationerna är goda!

Klubb hångel

Klubb Hångel är faktiskt precis vad den här klubben heter. Hit kanske du inte går efter en kurs i coachande ledarskap med kollegorna, men klubben är riktigt snygg och har blivit otroligt populär. En kurs i ledarskap kan dock vara något som alla med hög position behöver, och nog är det värt att fira – välj dock gärna ett lugnare alternativ. Här är det 18 års gräns som gäller.

Bitter Pills

Är du på jakt efter en queerbar i riktig hipsteranda? Då är det tveklöst Bitter Pills som du ska besöka. Den här klubben ligger nära och bra i Hornstull och bjuder på trevliga människor, skön musik och en avslappnad miljö.

Malcriada

Malcriada är egentligen inte en klubb i sig, men då och då ställer de till med fest. Det här är istället ett kollektiv av och som riktar sig till lesbiska kvinnor. Trots att det i sig inte är en direkt klubb så har faktiskt Pride utsett Malcriada till årets klubb år 2014.

Secret garden

Alla vill inte festa huvudet av sig varje gång man ska gå ut. I Gamla Stan i Stockholm finns därför Secret Garden. Visst kan det bli rätt stojigt även här när småtimmarna börjar rulla in. Musiken är bra och det finns även en väldigt trevlig innergård.

Torget

Man kan inte prata om gaybarer och klubbar utan att nämna Torget. Sanningen är att Torget faktiskt är Stockholms absolut äldsta gaybar som fortfarande finns kvar i dag. Du hittar till Torget genom att ta dig till Gamla Stan och varje fredag är det dessutom en dj på plats.

Candy

Alla vill inte festa loss, men vissa vill och då är det helt klart Candy som gäller. Precis som namnet beskriver kan du räkna med en hel del godbitar på plats, både i form av drinkar och människor som är uppklädda till tårna. Det här är utan tvekan Stockholms absolut största gaybar och har dessutom blivit utnämnd till årets klubb år 2014.

Som du kan se finns det mängder av härliga ställen som du kan hänga på om du vill ut och festa i helgen. Vissa klubbar har endast HBTQ under specifika dagar. Är du osäker så kolla alltid på klubbens hemsida först.