Gaybarer med halloweentema i Stockholm

Det råder ingen tvekan om att hösten står utanför dörren. De varma sommarvindarna börjar bli svala och löven på träden börjar sakta ändra färg. För många är hösten en tid för avkoppling och lugn, men för andra är den en högtid med spöken och vampyrer i fokus.

Vi talar naturligtvis om halloween! Halloween firar du som bäst på en rolig nattklubb som har en riktigt bra halloweenstämning. Om du mot all förmodan inte har möjlighet eller lust att gå på nattklubb kan du istället investera i någon rolig halloweendekoration och ha festen hemma hos dig själv. Det finns mängder med fina halloweendekorationer som passar lika bra att ha ute i trädgården som hemma i lägenheten – självklart är alla riktigt läskiga och skrämmande!

Bästa gaybarerna med halloween i Stockholm

Är det dock en bar eller nattklubb du vill gå till på halloween är Stockholm staden för fest! Här finns det mängder med bra och populära gaybarer som ser till att besökarna har det lite extra skrämmande och läskigt på halloween. Vi listar vilka klubbar som gäller, men kom ihåg att du oftast behöver skriva upp dig på gästlistan för att komma in.

  • Bysis
  • Side Track
  • The Blue Oyster
  • SLM Stockholm
  • Patricia
  • Club Backdoor

Vad kostar gayklubbar i Stockholm?

I Stockholm kommer majoriteten av alla klubbar att ta entréavgift och vi pratar sällan om några symboliska summor. När det är en större högtid eller tillställning som halloween är priserna oftast ännu högre. Dock är det ingen skillnad på priser för gayklubbar eller andra typer av nattklubbar. Hur mycket du kommer få betala varierar naturligtvis mellan olika ställen, men mellan 250 kronor och 300 kronor är inte ovanligt. Se därför till att du inte bara räknar på kostnader för drinkar och maskeradkläder, utan även kostnad för entré såväl som garderob.