Gå på gaybar som straight

Det har från tid till annan varit populärt att som straight besöka gaybarer. Framförallt för kvinnor som har upplevt att de på ett ställe där de av naturliga skäl inte betraktas som potentiella partners kan vara sig själva på ett annat sätt. Kunna dansa och beställa en drink utan att besväras av oönskad uppvaktning. Om du och dina vänner bestämmer er för att testa på det här så är det fritt fram. Se det som ett nedslag i en främmande kultur, men ha då också respekt för det faktum att det inte är ert ställe. Ni är på besök och baren finns inte till för er. En gaybar är ofta inredd på ett sätt som inte skulle flyga på ett ställe för heteros, vilket du också måste vara beredd att acceptera.

Förfesta med måtta

En trend som varit tydlig rätt länge är att den klassiska gaybaren är på väg att försvinna. Det finns många anledningar till det och det gör också att vi som gillar de ställena har ett ansvar för att se till att de överlever. Beställ gärna hem några flaskor från https://vinoteket.se/ och förfesta med kompisarna innan ni går ut. Men tänk också på att inte göra av med alla pengar på https://vinoteket.se/. Utan köp också några drinkar på plats för att ge klubben eller baren intäkter.

Det syns inte att du är straight

En annan sak som är värd att tänka på innan du går på gaybar är att din sexualitet inte syns på utsidan. Om du går på en gaybar för bägge könen är alltså risken stor att någon som är av samma kön som dig kommer ragga på dig eller på annat sätt visa intresse. Det säger sig självt att du inte har rätt att bli upprörd över det. Men tänk också på att vara ärlig i en sådan kontakt. Låt inte någon bjuda dig på drinkar om du inte är intresserad. Det slösar tid för dem som istället kunde ha lagts på att prata med en potentiell partner. Det är också ett sätt att visa respekt för det sammanhang du befinner dig i.